13:00

KF Velebit

Referat: Skene IF - KF Velebit

Förlust mot KF Velebit
Stark inledning från vår sida och flera chanser som borde varit nätrassel men bra målvaktspel från Velebits sista utpost. bortalaget backade hem under första 30 och gick mest på kontringar i sina anfallsförsök.

Sonny tryckte in 1.0 i den 31:a efter bra assist David och Malte och vi trodde det skulle lossa ordentligt men vi tappade tempo och rörlighet i vårt spel som utnyttjades av bortalaget. Kvittering till 1-1 i den 41:a efter en hörna där vi är passiva utanför straffområdet. Snyggt skott utifrån vid höger stolpe.

1-2 till Velebit i den 44:e också detta mål efter hörna där Fehim får står helt omarkerad och nicka in bollen i mål. Halvlek och justeringar att jobba på under andra halvan!

Bra start igen av oss i andra och redan i den 51:a tilldelas vi en korrekt dömd straff efter att David blivit fälld. Rinor Dobraj sätter bollen enkelt nere vid stolpen till 2-2

I den 64:e tilldelas nr 99 i bortalaget rött kört efter att han sparkat ner Kern ordentligt och vi trodde på en forcering sista trettio.

Chanser skapas men bollen vill inte in och i den 90:e missar vi totalt i vårt försvarsarbete och Velebit trycker in segermålet till 2-3 inne i straffområdet där man få stå helt ensam.

Tillägg på 5-6 minuter och vi lägger allt kraft på att få in en kvittering men bortalaget håller bollen borta från sitt straffområde.

Tyvärr kommer vi inte riktigt upp i högt bolltempo idag och detta passade Velebit mycket bra. Dom gjorde det svårt för oss och vi lade för mycket kraft på onödiga diskussioner på både domare och motspelare.
Bara och ta lärdom från denna match och kriga vidare!

Nästa match är borta mot Hestrafors, fredag 18/8.